Register | Login
Attackpoint AR - performance and training tools for adventure athletes

Discussion: Treenin purku W39

in: Marjaniemen Multisportin viikkotreenit - W39/2021 - Kesäkauden päätöskisa! (Sep 29, 2021 - Vanda, Helsinki, FI)

Sep 30, 2021 5:47 PM # 
eevi:
Tässä mietteitä eilisestä treenistä.

Kiitos ratamestarille oli tosi kiva treeni ja köysilaskeutuminen oli mukava lisä!

Tässä gps jälki, josta puuttuu prologi, koska unohdin laittaa kellon käyntiin https://www.suunto.com/move/eevibengs/6154b8b5aef5...

Kun saimme kartat lähdimme heti pyöräilemään, emme piirtäneet karttoja etukäteen. Suunnistus sujui silti oikein hyvin, 4 rastille tuli pieni kierto ja alussa oli hyötyä Eeron paikallistuntemuksesta, kun en ollut ihan kartalla.

Högbergetille asti meni sujuvasti, eikä tullut suurempia mokia, tämän jälkeen pimeys laskeutui ja suunnistaminen vaikeutui. Suurin pummi tuli 10 rastille, josta menimme ohi.

Ei huomattu ollenkaan seurata ajan kulkua ja tajuttiin vasta n 8 maissa, että ei taida enää olla mahdollisuuksia ehtiä tossu radalle. Taidettiin 10. rastin jälkeenkin mennä jotain kiertoteitä kuusijärvelle.

Kaiken kaikkiaan tekeminen tuntui melko sujuvalta, varsinkin alkutreenistä. Keuhkotkin toimivat hyvin ja tänään on viime viikosta poiketen hyvä olo :). Eli ihan hyvä, että en löytänyt korvaajaa itselleni X-kaatoon :D.
Advertisement  
Oct 1, 2021 2:02 PM # 
Sovijarvi 2.0:
Ajatuksena olikin juuri minimoida se karttojen piirtämiseen käytettävä aika, pääpiirteet vain ja matkaan.

Se(kin) taisi monella joukkeella aiheuttaa suunnistuksen hidastumista, koska silmä ei ole tottunut lukemaan karttaa pyörävauhdissa etenkään ilman piirrettyä reittiä?

10.rastin pummi ei ollutkaan sitten ihan pieni, mutta onneksi ette sentään harhautuneet Viirilän suolle. =D

X-Kaatoon vain, siellä tulee kuitenkin sekasarjassa monta rutinoitunutta joukkuetta vastaan ja varmasti tasoa tulee mitattua sen kautta kunnolla.

This discussion thread is closed.